semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Saturday, May 26, 2012

tido

sory ye nyah sme, nok lame x update2 ni..

nok busy sgt~

wah2, over gittew bahasa aku kali ni, 

mungkin sbb terlebih kolestrol dlm badan tu yg jadi camtu...

terlalu bnyak yg aku nak citer kali ni, tp disebabkan x sempat nak update aku pon x tau yg mane satu nak citer dulu...

tp yg sedihnye aku dah lame x melayan hamster2 aku... 

minggu lepas sekor hamster aku mati, sedar2 mati... sedih gak sbb sejak aku keje due bulan ni aku jarang main ngan depa, dah mati pon x seda.

erm.. x tau nak ckp ape, walaupon hamster betine aku selalu berani purata 3 minggu sekali, tp tiap kali aku hantar hamster kat kedai aku mesti sedih sbb sayang gile.











tp kene hantar, kalo x hantar mau nak beratus dah hamster dlm rumah aku ni... lepas hantar dengan tabah aku x toleh belakang. sian kat dier...

1 comment:

niDa said...

alololo comelnye...