semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Wednesday, April 14, 2010

SEM YG GILO

mungkin org tengok aku releks, mcm x der msalah.

betol ckp senior2 aku(kawan aku gak)... sem 4 ni agak busy... aku dah merasainye.

sakit JIWA beb!!!! 3 hari 3 malam buat CATIA. ni drafting x siap lagi. esok kne hanto. nasib baik report BEL, CTU n CAD aku dah buat awal2. 2 pon kelam kabot gak aku rase. mane x nyer semua bende nak submit dalam minggu yg same...

dah la sbelum ni tiap2 mgu kne buat lab report. x adil tol sbb ade kelas buat satu report tok satu group.

minggu lepas berderet test... memang aku releks gler r. CTU sejam nak test baru bace... sbb objective jer. huahaha...

mgu ni, sme projek nk kne submit + report. KEPALE OTAK aku dah keras gile ni... rase mcm batu. mmg rase x nak wat CATIA 2.

tunggu sem 5 yg hanya 3 FINAL n subjek lain?????? lagi busy dr sem ni... dierang yg kate...

2 comments:

Bart Persie said...

sem 5?? ade 2 je paper final.. daripada 7subjek.. every week kene hntr plg kurng 3 reports. plg byk boleh mencecah 5 or 6 reports.. so,bygkn la mcm mane anda akan busy nnt.. wahaha!!! ni aku bru relax cket sb dh abis sem.. huhu...

::NelyLeyana:: said...

betol ke 5, 6 report?? lg GILO la sem dpan