semoga anda murah rezeki. alhamdulillah

Wednesday, May 1, 2013

Yang Pergi Tak Kan Kembali-Al-fatihah

haluu..

karangan kali ini bertajok.

"Saya bosan dan nak update blog"

terima kasih kerana ade masa lapang tok buang mase bace blog saya.

saya pon tengah buang masa tulih blog ni..

lame jugak tak update. sbb aku dah malas gile nak update.

makin lame jumlah post makin sikit sbb aku bace bile aku rase x best aku sendiri yang delete..

berita terbaru pasal hamster aku,

pagi tadi sbelum kuar g keje ade lagi sekor hamster aku mati..

sedih tp nak wat camne kan,

so teros aku tanam dalam pasu bunga wat baja...

skang bilangan hamster aku berkurangan,

tinggal 3 ekor je.

harap2 depa dah x beranak la...

1 comment:

tenku butang said...

done follow sini no. 89
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/